Rotary Doorn sponsort de doornse sportclubs/verenigingen

Op zaterdag 15 december 2018 organiseert de Rotary Club Doorn voor het eerste jaar in Doorn, de Rotary Santa Run, een ‘funloop’ van circa 3 km dwars door ons prachtige dorp Doorn. Het gaat niet om het winnen maar om het ludieke, het goede doel én het plezier van het meedoen. Beeld je Doorn in met meer dan honderd, en als het aan ons ligt wel honderden, Kerstmannen en Kerstvrouwen die als een rood lint door het dorp trekken. Fantastisch toch?!

Met deze Santarun willen wij als Rotary Club Doorn ook een aantal doelen sponseren en/of organiseren. Dit jaar zal dit zijn voor:

  • Een leuke middag voor eenzame medemensen op de Heuvelrug
  • Een bijdrage voor de Nierstichting voor de ontwikkeling van de draagbare nier, die helpt om nierpatiënten in ons midden meer mobiel te laten leven
  • Extra steun voor onze lokale sportverenigingen

Zoals u ziet willen wij u als club/vereniging ook sponseren. Hoe dit werkt leggen wij u graag uit op maandag 15 oktober a.s. van 19:30 uur tot +/- 20:15 uur in de kantine van onze voetbalvereniging DEV. We stellen het erg op prijs als u komt. Alleen deze avond kunt u zich inschrijven voor ons sponsorprogramma.

Graag horen we of jullie club/vereniging ook extra sponsering kan gebruiken. Aanmelden kan via mail. Als u komt, vermeldt dan graag met hoeveel personen, dan zorgen wij dat er koffie en thee voor u klaar staat.

We zien u graag op 15 oktober.

Met vriendelijke groet,

Namens Rotary Santarun Doorn

Diderik van Kesteren

Voor vragen kunt u mailen naar: doorn@rotarysantarun.nl