Bestuur

Het bestuur van de HSI wordt op dit moment gevormd door:

Bob van Lierop (voorzitter)

Bob is een voormalige officier der mariniers die vrijwel zijn gehele leven diverse sporten beoefende en daarnaast sportbestuurder was. Hij was vanaf 2003 voorzitter van de Driebergse Sport Federatie en één van de oprichters van HSI in 2005. Hij was van 2006 – 2014 gemeenteraadslid van Utrechtse Heuvelrug met bijzondere belangstelling voor sport. Hierna werd hij voorzitter van Heuvelrug Sport Initiatief.

Frederik Swart (Doorn)

Frederik Swart woont al ruim 34 jaar in Doorn en wil zich graag inzetten voor de breedte sport in onze gemeente, zowel de bestaande georganiseerde sport als nieuwe initiatieven om het bewegen in algemene zin te stimuleren. Hij is vrijwilliger en bestuurslid bij de Doornse IJsclub en sport nog met grote regelmaat. Hij was in het verleden lid van DEV, Unitas, Ludenti, DTC en trainer coach bij de Doornse Hockey Club. Binnen het bestuur van het Heuvelrug Sport Initiatief is Frederik de vertegenwoordiger voor de Doorn.

Henk Honders (Amerongen), Penningmeester

Voormalig voorzitter van HC De Haaskamp. Geboren en getogen Ameronger met grote liefde voor sport.

Nog steeds actief op het veld als speler, trainer en scheidsrechter. Werkzaam als ondernemer in de ICT sector. Sinds voorjaar 2016 is Henk actief als bestuurslid voor HSI.

Jan van Amerongen (Secretaris en vertegenwoordiger Leersum)

Geboren in Leersum, en na enige omzwervingen al weer ruim 30 jaar woonachtig in dit dorp. Geniet al enkele jaren van zijn pensioen. Jan is vooral actief geweest bij de voetbalvereniging HDS o.a. als spelend lid, bestuurslid en westrijdsecretaris. Nog altijd actief als jeugdscheidsrechter bij deze vereniging. Als sport beoefent hij nog steeds hardlopen, fitnes en mountainbiken.

Sinds september 2019 is hij als afgevaardige voor Leersum bestuurslid van het HSI.

Geert Nijenmanting (Driebergen)

Geert geniet al een aantal jaren van zijn pensioen. Hij is 7 jaar voorzitter geweest van de “omnivereniging sv Spirit” in Driebergen. Daarna heeft hij in het bestuur gezeten van de SFD (Sport Federatie Driebergen) tot de opheffing in 2015. Sinds een aantal jaren is bij bestuurslid van het HSI en vanaf eind 2015 is hij afgevaardigde voor Driebergen-Rijsenburg in het HSI-bestuur.

Dennis van Ravenswaaij (Maarn Maarsbergen)

Tot voor kort voorzitter van de voetbalvereniging SVMM uit Maarn. Dennis vertegenwoordigt Maarn en Maarsbergen in het bestuur van HSI. Naast zijn drukke baan als oprichter en directeur van Norgey BV zet Dennis zich in voor de belangen van (o.a.) sport in de Utrechtse Heuvelrug.