Bestuur

Het bestuur van de HSI wordt op dit moment gevormd door:

Bob van Lierop (voorzitter)

Bob is een voormalige officier der mariniers die vrijwel zijn gehele leven diverse sporten beoefende en daarnaast sportbestuurder was. Hij was vanaf 2003 voorzitter van de Driebergse Sport Federatie en één van de oprichters van HSI in 2005. Hij was van 2006 – 2014 gemeenteraadslid van Utrechtse Heuvelrug met bijzondere belangstelling voor sport. Hierna werd hij voorzitter van Heuvelrug Sport Initiatief.

Veronike Kartman-Herrot (Vertegenwoordiger Doorn)

Veronike werkt in haar eigen praktijk als gezondheidstherapeut/coach. Haar voorgaande werkervaring ligt in het interim projectmanagement. Ze is bijna 10 jaar voorzitter & trainer geweest van zwemvereniging Woestduin en draagt sport & gezondheid in de Utrechtse Heuvelrug een warm hart toe. Haar ambitie binnen de HSI is om de Doornse sportverenigingen te verbinden. Vanaf maart 2020 is zij afgevaardigde voor Doorn in het HSI-bestuur.

Henk Honders (Amerongen), Penningmeester

Voormalig voorzitter van HC De Haaskamp. Geboren en getogen Ameronger met grote liefde voor sport.

Nog steeds actief op het veld als speler, trainer en scheidsrechter. Werkzaam als ondernemer in de ICT sector. Sinds voorjaar 2016 is Henk actief als bestuurslid voor HSI.

Jan van Amerongen (Vertegenwoordiger Leersum)

Geboren in Leersum, en na enige omzwervingen al weer ruim 30 jaar woonachtig in dit dorp. Geniet al enkele jaren van zijn pensioen. Jan is vooral actief geweest bij de voetbalvereniging HDS o.a. als spelend lid, bestuurslid en westrijdsecretaris. Nog altijd actief als jeugdscheidsrechter bij deze vereniging. Als sport beoefent hij nog steeds hardlopen, fitnes en mountainbiken.

Sinds september 2019 is hij als afgevaardige voor Leersum bestuurslid van het HSI.

Robert Bokx (Maarn Maarsbergen), Secretaris

Tot voor kort voorzitter van de LTV Maarn. Ondernemer met een groot sporthart. Sinds 2017 bij het HSI bestuur namens de dorpen Maarn en Maarsbergen. Is vertegenwoordiger voor Maarn en Maarsbergen in een combifunctie met Dennis van Ravenswaaij.

Geert Nijenmanting (Driebergen)

Geert geniet al een aantal jaren van zijn pensioen. Hij is 7 jaar voorzitter geweest van de “omnivereniging sv Spirit” in Driebergen. Daarna heeft hij in het bestuur gezeten van de SFD (Sport Federatie Driebergen) tot de opheffing in 2015. Sinds een aantal jaren is bij bestuurslid van het HSI en vanaf eind 2015 is hij afgevaardigde voor Driebergen-Rijsenburg in het HSI-bestuur.

Dennis van Ravenswaaij (Maarn Maarsbergen)

Tot voor kort voorzitter van de voetbalvereniging SVMM uit Maarn. Samen met Robert Bokx vertegenwoordigt hij Maarn en Maarsbergen in het bestuur van HSI. Naast zijn drukke baan als oprichter en directeur van Norgey BV zet Dennis zich in voor de belangen van (o.a.) sport in de Utrechtse Heuvelrug.