Genomineerden Sporttalent 2016

De genomineerden voor Sporttalent van het jaar 2016 van de Utrechtse Heuvelrug zijn:

1. Bart Postma

ThomasBartMaarten

Seizoen september 2015 tot juli 2016 is Bart Postma in Havelte (mei 2016) Nederlands Kampioen geworden en in juli (2016) Kampioen Landelijke competitie geworden. Seizoen 2016 dat loopt tot juli 2017 is hij 2e geworden (nov 2016) op Nederlands Kampioenschap. Bart Postma gaat momenteel aan de leiding in Landelijke competitie. Hij werd op 2e dag Hang On Run ook nog 2e in internationale OCR wedstrijd senioren

2. Sidané Pontjodikromo

SidanePontjodikromo

Sidané, 15 jaar uit Leersum heeft tijdens de recente Menzis Nationale Jeugd Kampioenschappen (NJK) het jongens enkelspel gewonnen. Er deden ruim 360 Nederlandse tennistalenten mee. Op 4-jarige leeftijd startte hij al met zijn eerste lessen.

3. Kimberley Smit

KimberleySmit

Kimberley Smit, 16 jaar uit Amerongen beoefent het blootvoetwaterskieën. Ze is door de Nederlandse Waterskibond geselecteerd om mee te doen aan het Europese kampioenschap in Zweden. Afgelopen jaar Europees Jeugd kampioen springen geworden in Zweden. Ze had net een week haar springlicentie. Tevens zilver gehaald op de onderdelen tricks en slalom. Ze zet zich volledig in voor haar sport en club (WSV Maurik). Aankomend seizoen komt ze uit in de Ladies Open klasse. Nieuwe uitdaging dus. Haar doel is om in 2018 aan de wereldkampioenschappen(Canada) mee te kunnen doen.